venda d’estiu

BOTIGA JM CLAUDINA THÉVENET

Selecciona una categoria

ATENCIÓ, MOLT IMPORTANT: Per qüestions d’organització i per agilitzar totes les comandes, és important que feu una compra per cada alumne (en cas que siguin germans, feu una comanda per cadascú). I tampoc barregeu productes (feu comandes separades per llibres, roba, fotos, serveis...).

VENDA DE LLIBRES I LLICÈNCIES DIGITALS

Podeu gestionar les vostres comandes de llibres i llicències digitals fins al dia 10 de juliol.

Totes les comandes s’hauran de fer des de la nostra web, no es farà venda física a l’escola. Si teniu qualsevol dubte o problema, podeu contactar amb nosaltres mitjançant el correu botiga@jm-claudina.net, o bé per telèfon al 93 427 01 25.

L’escola us ha facilitat, com sempre, un llistat de llibres que cada alumne haurà de tenir per començar el curs.

Trobareu tots els llibres i llicències dins de la carpeta del curs corresponent. Un cop seleccioneu els productes que necessiteu, aneu a la cistella per confirmar i gestionar la comanda. Si us plau, reviseu amb deteniment que tots els productes que hi han a la cistella siguin correctes, abans de confirmar i abonar la comanda, per tal d’evitar canvis, devolucions, i endarreriments en l’entrega.

La forma de pagament és mitjançant targeta bancària. Al processar al comanda, la mateixa web un adreçarà a una plataforma de pagament segura.

Un cop verificat el pagament, procedirem a preparar els lots. Tots els llibres s’entregaran directament a l’alumne el primer dia de curs (tot i que rebeu un missatge de que la comanda està preparada, no heu de venir a l’escola a recollir-lo). En el cas de les llicències digitals, el mestre responsable de l’assignatura facilitarà les claus corresponents a cada alumne durant els primers dies.

En el cas dels llibres socialitzats, recordeu que aquests son propietat de l’escola. S’ha de pagar un import reduït en concepte de préstec. Aquests llibres es facilitaran als alumnes quan siguin necessaris per treballar l’assignatura, per part del mestre responsable, i s’hauran de retornar quan així ho indiqui. La socialització no és obligatòria; si algun alumne prefereix tenir el llibre en propietat, no hi ha cap problema, però l’haurà de comprar fora de l’escola. Nosaltres només donem l’opció de socialitzar-lo.

Recordeu que, per socialitzar un llibre, haureu d’entregar un compromís de socialització. És un document en el que l’alumne i la família es comprometen a tenir cura del llibre, i a retornar-lo quan l’escola el reclami. Aquest imprès el trobareu a l'apartat de "circulars" de la plataforma. L’haureu d’omplir amb les vostres dades, assenyalar el llibre o els llibres que us interessin socialitzar, signar, i entregar-li al tutor o tutora el primer dia de curs.

Si per qualsevol motiu no heu fet la comanda abans de la data límit indicada, la podreu fer posteriorment, però en aquest cas, no podrem garantir la disponibilitat d’estoc, ni tampoc que l’entrega dels lots es faci el primer dia de curs. Si d’algun llibre no ens queden exemplars, es farà la devolució corresponent.

Per qualsevol dubte, consulta, canvis o devolucions, contacteu amb nosaltres mitjançant el correu botiga@jm-claudina.net, o bé per telèfon al 93 427 01 25.

0
    0
    Cistella
    La teva cistella està buidaTornar a la botiga