venda d’estiu

BOTIGA JM CLAUDINA THÉVENET

Selecciona una categoria

VENDA DE LLIBRES I LLICÈNCIES DIGITALS

En cas que, des de l'escola, us comuniquem que al vostre fill/a li falta algun llibre o llicència, podeu fer la compra a la nostra botiga virtual fins el dia 30 de setembre, sempre que tinguem estoc disponible.

Totes les comandes s’hauran de fer des de la nostra web, no es farà venda física a l’escola. Si teniu qualsevol dubte o problema, podeu contactar amb nosaltres mitjançant el correu botiga@jm-claudina.net, o bé per telèfon al 93 427 01 25.

Trobareu tots els llibres i llicències dins de la carpeta del curs corresponent. Un cop seleccioneu els productes que necessiteu, aneu a la cistella per confirmar i gestionar la comanda. Si us plau, reviseu amb deteniment que tots els productes que hi han a la cistella siguin correctes, abans de confirmar i abonar la comanda, per tal d’evitar canvis, devolucions, i endarreriments en l’entrega.

ATENCIÓ, MOLT IMPORTANT: Per qüestions d’organització i per agilitzar totes les comandes, és important que feu una compra per cada alumne (en cas que siguin germans, feu una comanda per cadascú). I tampoc barregeu productes (feu comandes separades per llibres i per roba).

La forma de pagament és mitjançant targeta bancària. Al processar al comanda, la mateixa web un adreçarà a una plataforma de pagament segura.

En el cas de les llicències digitals, el mestre responsable de l’assignatura facilitarà les claus corresponents.

En el cas dels llibres socialitzats, recordeu que aquests son propietat de l’escola. S’ha de pagar un import reduït en concepte de préstec. Aquests llibres es facilitaran als alumnes quan siguin necessaris per treballar l’assignatura, per part del mestre responsable, i s’hauran de retornar quan així ho indiqui. La socialització no és obligatòria; si algun alumne prefereix tenir el llibre en propietat, no hi ha cap problema, però l’haurà de comprar fora de l’escola. Nosaltres només donem l’opció de socialitzar-lo.

Recordeu que, per socialitzar un llibre, haureu d’entregar un compromís de socialització. És un document en el que l’alumne i la família es comprometen a tenir cura del llibre, i a retornar-lo quan l’escola el reclami. Aquest imprès us el vam enviar juntament amb el llistat de llibres. Si no el teniu, li podeu demanar al tutor/a, o a la porteria de l'escola. L’haureu d’omplir amb les vostres dades, assenyalar el llibre o els llibres que us interessin socialitzar, i signar. Un cop el tingueu, l’haureu de fer arribar al tutor/a.

Per qualsevol dubte, consulta, canvis o devolucions, contacteu amb nosaltres mitjançant el correu botiga@jm-claudina.net, o bé per telèfon al 93 427 01 25.